Anthony Joshua - Daniel Dubois FAYEZ NURELDINE AFP

Hvor kan du se Anthony Joshua vs Daniel Dubois: Komplett TV- og livestream-guide

Anthony Joshua er klar for å utfordre Daniel Dubois om IBF-tungvektstittelen i en av årets mest spennende boksekamper. Denne storslagne kampen finner sted på Wembley Stadium lørdag 21. september, og lover å være en eksplosiv kveld med mye action og drama. Dubois, den nåværende IBF-mesteren, møter Joshua, en erfaren tidligere mester, i det som kan bli et avgjørende øyeblikk i britisk boksing.

Men hvordan kan du følge med på alt som skjer, fra de første slagene til den avgjørende knockouten? Her gir vi deg en komplett guide til hvor og hvordan du kan se Anthony Joshua mot Daniel Dubois, enten du foretrekker TV eller strømming på nett.

Anthony Joshua vs Daniel Dubois: Informasjon om arrangementet

DatoLørdag, 21. september 2024
TidspunktKamper fra kl. 17:00, hovedbegivenhet fra rundt kl. 22:45
StedWembley Stadium, London
TV-kanalDAZN

En av årets mest etterlengtede boksekamper finner sted lørdag 21. september 2024 på Wembley Stadium, når Anthony Joshua utfordrer Daniel Dubois om IBF-tungvektstittelen. Dette er ikke bare en kamp om tittelen, men også en viktig test for begge bokserne. Joshua, som har en imponerende karriere bak seg med flere verdensmestertitler, ønsker å gjenreise seg etter sine to nederlag mot Oleksandr Usyk. Dubois, på sin side, er den nåværende IBF-mesteren som ser på denne kampen som en mulighet til å befeste sin posisjon på toppen av tungvektsklassen.

Wembley Stadium, som har en kapasitet på rundt 90 000 tilskuere, er en ikonisk arena for boksing. For Joshua er dette et velkjent sted, da han tidligere har bokset her, inkludert sin seierskamp mot Alexander Povetkin i 2018. Dubois, som er 26 år gammel, har derimot aldri bokset på Wembley før, men han har erfaring fra andre store arenaer, som sin kamp mot Usyk i Polen.

Denne kvelden blir en stor begivenhet for britisk boksing, og den forventes å trekke til seg seere fra hele verden. Kampen blir blant annet tilgjengelig på strømmetjenester som DAZN for internasjonale fans.

Joshua vs Dubois underkort

Kampen mellom Joshua og Dubois er hovedbegivenheten, men underkortet byr også på en rekke spennende kamper. Blant høydepunktene finner vi kampen mellom Joshua Buatsi og Willie Hutchinson om WBO Interim light-heavyweight-tittelen, samt oppgjøret mellom Anthony Cacace og Josh Warrington for IBF super-featherweight-tittelen. I tillegg blir det en kamp mellom Tyler Denny og Hamzah Sheeraz om europeiske middelvektstittelen, noe som vil gi publikum mange actionfylte oppgjør før hovedkampen starter. Dette gjør at det kan lønne seg å få med seg hele arrangementet fra starten klokken kl. 17:00 norsk tid.

Joshua vs Dubois kamp-forhåndsvisning

Kampen mellom Anthony Joshua og Daniel Dubois er ikke bare et møte mellom to tungvektsbokserne – det er et sammenstøt mellom erfaring og ungdommelig kraft. Joshua, som har vært på toppen av tungvektsdivisjonen i flere år, har allerede bevist seg som en av de beste gjennom tidene. Han har vunnet verdensmesterskapstitler og møtt noen av de største navnene i boksing. Hans imponerende fysikk, kombinasjon av styrke og teknikk, samt hans erfaring fra tidligere tittelkamper, gjør ham til en fryktet motstander for alle i divisjonen.

På den andre siden står Daniel Dubois, en ung og sulten bokser med en knockout-rekord som skremmer selv de mest erfarne motstanderne. Dubois er kjent for sin eksplosive kraft, og med 21 knockouts på 23 kamper har han bevist at han kan avslutte kamper raskt og brutalt. Selv om han har færre kamper enn Joshua, har han utviklet seg raskt de siste årene, og hans seire over Filip Hrgović og Jarrell Miller har styrket hans omdømme som en av de farligste unge bokserne i tungvektsklassen.

Denne kampen representerer også et viktig øyeblikk i karrieren til begge bokserne. For Joshua er dette en mulighet til å gjenopprette sitt rykte etter tapene mot Usyk, mens Dubois ser på dette som sin sjanse til å skrive seg inn i historien som den ubestridte IBF-mesteren. Boksereksperter forventer en intens kamp med høy risiko for begge parter, da én feil kan være nok til å endre kampens utfall dramatisk. Med Joshua som den mer erfarne fighteren og Dubois som den yngre, mer eksplosive motstanderen, er det ingen tvil om at denne kampen vil være spennende fra start til slutt.

Hvordan se Joshua vs Dubois på TV

Når to London-gutter skal møtes på Wembley-stadion blir det naturligvis mye interesse i Storbritannia, hvor TV-kanaler som Sky Sports sender kampen direkte. Men for norske fans er det ikke like mye å velge mellom, da kampen ikke er like prioritert her – blant annet fordi Meek VS Melhus spiller rundt samme tid i Oslo Spektrum. Likevel finnes det noen muligheter for å se kampen dersom du har tilgang til følgende kanaler:

  • Sky Sports: Tilgjengelig via betal-per-visning, abonnement kreves.
  • DAZN: Tilgjengelig som pay-per-view i flere land, inkludert Norge.

På toppen av denne siden kan du se vår oppdaterte informasjon om hvilke kanaler og plattformer som viser kampen. Husk også å sjekke lokale TV-leverandører for ytterligere informasjon om tilgjengelighet og holde deg oppdatert på eventuelle endringer.

Hvor kan du strømme Joshua vs Dubois online

Ettersom det ikke er så enkelt å se Joshua vs Dubois på TV i Norge, er det beste alternativet å gå for strømming på nett. Her har norske seere mer å velge mellom på internasjonalt plan. Her er noen av de mest populære plattformene:

  • DAZN: Denne plattformen tilbyr kampene på pay-per-view i Norge. I tillegg får du tilgang til annet sportsinnhold med abonnement.
  • Viaplay: Tilgjengelig via PPV i Norge. Krever at du kjøper tilgang til arrangementet.
  • ESPN+: ESPN+ krever abonnement for å strømme kampen.

De fleste strømmeplattformer tilbyr både HD-kvalitet og støtte for flere enheter, slik at du kan se kampen både på smarttelefoner, smart-TV, nettbrett og datamaskiner. Det gjelder derfor å finne hvilken plattform du foretrekker for dine behov.

I tillegg til dedikerte strømmetjenester, er det også greit å vite at flere bettingsider tilbyr live streaming av sport. Her kan du se Joshua vs Dubois live mens du plasserer dine spill på kampen.

Hvordan strømme Joshua vs Dubois (trinnvis guide)

Her er en enkel guide for hvordan du kan kjøpe og strømme kampen på ulike plattformer:

  1. Gå till DAZN eller Viaplay

    Gå til nettsiden eller appen til din foretrukne plattform (f.eks. DAZN eller Viaplay).

  2. Opprett konto

    Opprett en konto eller logg inn på en eksisterende konto.

  3. Søk «Joshua Dubois»

    Finn eller søk etter arrangementet «Joshua vs Dubois» under live events.

  4. Kjøp og velg betalingsmetode

    Velg betalingsmetode og kjøp tilgang til kampen.

  5. Starte din stream

    Når betalingen er bekreftet, kan du starte strømmingen.

Beste strømmeapper for å se Joshua vs Dubois

Joshua vs. Dubois er en etterlengtet kamp som du ikke vil gå glipp av. Med de rette strømmeappene kan du enkelt få med deg kampen, uansett hvor du befinner deg. Her er noen av de beste appene du kan bruke for å strømme kampen:

  • DAZN App: Tilgjengelig på iOS, Android, Apple TV, Chromecast, Roku, og flere andre enheter.
  • Viaplay App: Tilgjengelig på smarttelefoner, nettbrett, smart-TV, og datamaskiner.
  • ESPN App: Tilgjengelig for mobil, nettleser, og smart-TV.

Disse appene støtter både HD-strømming og multi-enhetsstøtte, slik at du kan se kampen på farten eller hjemme på storskjermen.

Joshua vs Dubois statistikk-sammenligning

AttributtAnthony JoshuaDaniel Dubois
Alder3426
Kamprekord28–3 (25 KO)21–2 (20 KO)
Høyde198 cm196 cm
Rekkevidde208 cm198 cm
StilOrtodoksOrtodoks

Når vi sammenligner statistikken mellom Joshua og Dubois, er det tydelig at Joshua har en fordel når det gjelder erfaring og rekkevidde. Med 31 profesjonelle kamper, hvorav 28 seire, er Joshua en veteran i tungvektsklassen. Hans lange rekkevidde på 208 cm gir ham en teknisk fordel i ringen, spesielt mot en bokser som Dubois, som selv er imponerende, men har en noe kortere rekkevidde.

Dubois, som er 26 år, har derimot vist en utrolig styrke i sine kamper, med 20 knockouts på 23 kamper. Han er kjent for sin rå styrke og har evnen til å avslutte kamper raskt. Selv om Dubois er åtte år yngre enn Joshua, kan dette også gi ham en fordel i form av utholdenhet og energi. 

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Når starter kampen mellom Joshua og Dubois?

Boksearrangementet starter fra klokken 16:00 lokal tid (17:00 norsk tid), men selve kampen mellom Joshua og Dubois forventes å starte rundt kl. 22:45 norsk tid.

Hvordan kan jeg se Joshua vs Dubois i Norge?

Du kan se kampen via pay-per-view på DAZN eller via en live streaming hos en bettingside for norske spillere.

Er det mulig å se Joshua vs Dubois gratis?

Det virker ikke å finnes noen lovlige måter å se kampen gratis på, men det kan være noen bettingsider tilbyr gratis streaming av kampen. Se hvilke sider og plattformer vi lister på toppen av denne siden for mer informasjon.