N1 Bet logo N1 Bet Logo

N1 Bet: 100 % bonus opptil 1200 NOK

N1 Bet har raskt vokst seg til å bli en populær bettingside i Norge. Nye spillere kan sikre seg en 100 % velkomstbonus opptil 1200 kr.

Slik henter du velkomsttilbudet:
Gå til N1 Bet ved å klikke på linken under
Registrer deg og gjør ditt første innskudd
Få 100 % bonus opptil 1200 kr

De mest populære sportene hos N1 Bet

Fotball – Det er lite som slår populariteten til fotball blant norske spillere. Hos N1 Bet tilbyr de et stort utvalg av odds på alle de store ligaene. Det gjelder særlig Premier League, Bundesliga og La Liga, men også norsk fotball. Spill på både vinnerspill for hele sesongen, samt hver kamp.

Tennis – Hos N1 Bet er det alltid en tenniskamp å spille på. De har et enormt utvalg av spillmuligheter på Grand Slam-turneringer som Wimbledon og French Open, og de har dessuten odds på kamper helt ned på ITF-nivå.

Håndball – Norge er en av verdens største håndballnasjoner. Hver gang landslaget er i aksjon i mesterskap finner du godt med spillvalg hos N1 Bet. De har også bra med odds på lokale ligaer, samt Champions League og andre toppligaer i Europa.

Ishockey – Ikke gå glipp av et eneste spill når pucken slippes i ligaer som NHL og norske EHL. N1 Bet lar deg spille både pre-match og live på storkamper i ishockey, både når det er seriespill og VM.

Basketball – N1 Bet dekker en rekke ligaer i basketball, med særlig fokus på verdens beste liga NBA og når det blant annet spilles VM og EuroBasket. De som følger lokal basket kan også spille på norske BLNO for menn og kvinner.

E-sport – En av de raskest voksende sportene innen odds er E-sport. Hos N1 Bet har de til og med en egen dedikert seksjon for E-sport, med odds på blant annet Call of Duty, Dota 2 og Counter-Strike 2.

Motorsport – Det finnes en rekke løp å følge i løpet av året i motorsport, hvor N1 Bet blant annet lar deg spille på vinner før sesongen og på hvert løp i konkurranser som blant annet fartsfylte Formel 1.

Andre sporter hos N1 Bet

Oddsutvalget strekker seg selvfølgelig mye lenger enn bare det som vi allerede har sett nærmere på. N1 Bet dekker alt fra det mest populære til det mest snevre, som også inkluderer odds på sportene som nevnes nedenfor:

Darts
Cricket
Volleyball
Rugby
MMA
Snooker

Det er med andre ord noe for enhver smak når det kommer til oddsspill. Med deres 100 % bonus får man også dobbelt så mye til å utforske deres utvalg.

FAQ

Hvor mange sporter kan man finne hos N1 Bet?

Det finnes massevis av sport å velge blant hos N1 Bet. Blant disse finner vi fotball, tennis og basket, samt sykkel og rugby.

Gir N1 Bet en velkomstbonus til nye spillere?

Nye spillere som registrerer seg hos N1 Bet kan få en 100 % velkomstbonus opptil 1200 kr.