Boomerang-Bet velkomstbonus

Boomerang-Bet: Få 100 % velkomstbonus opptil 2000 kr

De store ligaene sparkes i gang, og du kan få mer ut av moroa ved å sikre deg en 100 % velkomstbonus opptil 2000 kr hos nye Boomerang-Bet.

Slik henter du velkomsttilbudet:
Gå til Boomerang-Bet ved å klikke på linken under
Registrer deg og gjør ditt første innskudd
Få 100 % bonus opptil 2000 kr

De mest populære sportene hos Boomerang-Bet

Fotball – Den kanskje mest populære sporten for spillere i Norge er fotball. Boomerang-Bet tilbyr massevis av odds på alle de store ligaene, som Premier League, La Liga, Bundesliga og Serie A. De har også godt med spillmuligheter på hjemlig norsk fotball, særlig Eliteserien. 

Tennis – Gjennom hele året kan man finne odds på forskjellige tennisturneringer hos Boomerang-Bet. Det gjelder særlig når det er tid for de fire Grand Slam-turneringene Australian Open, French Open, Wimbledon og US Open. De har også godt med odds på en rekke turneringer på lavere nivå.

Ishockey – Man kan finne et stort utvalg av odds på kamper fra flere av de største ligaene i ishockey. Det gjelder særlig verdens beste liga NHL, samt at man også kan finne bra med spill for ishockey i både Sverige, Tyskland, og vår egen norske liga EHL. Det inkluderer både odds på kampene og vinnerspill for hele sesongen.

Basketball – Både når det er tid for NBA og store mesterskap, kan man finne odds på basketball hos Boomerang-Bet. De vil også tilby spillmuligheter på BLNO i Norge, så både lokalt og internasjonalt er dekket.

Håndball – En annen populær sport her hjemme er håndball. Boomerang-Bet gjør en god jobb med oddsutvalget når det er mesterskap som EM og VM, samt Champions League og norsk serie. Sett dine spill på de største kampene og beste spillerne.

Golf – Boomerang-Bet har alltid odds på gang når det spilles store turneringer i PGA og LPGA, samt når det er Major-turneringer.
Formel 1 – Ikke gå glipp av noe når det ypperste innen motorsport finner sted i Formel 1-sirkuset. Boomerang-Bet lar deg spille både på kvalifiseringer og løp gjennom hele sesongen.

Andre sporter hos Boomerang-Bet

Ved siden av et bra utvalg på flere av verdens største og mest populære sporter, kan man hos Boomerang-Bet i tillegg finne massevis av “mindre” sporter i deres oddslobby. Det gjelder blant annet motorsport og kampsport, samt amerikanske og britiske sporter.

Boomerang-Bet sørger for å tilby et så stort utvalg av sporter som mulig til sine norske kunder. Det inkluderer blant annet disse idrettene:

Sykkel
Darts
Volleyball
Rugby
Snooker
Kampsport
Cricket

FAQ

Hvor mange sporter kan man finne hos Boomerang-Bet?

Boomerang-Bet har et stort utvalg av forskjellige sporter i sitt oddsprodukt. Det inkluderer populære sporter som fotball og ishockey, samt mindre idretter som darts og cricket.

Har Boomerang-Bet et velkomsttilbud for nye spillere?

Som ny spiller hos Boomerang-Bet kan man benytte seg av deres 100 % velkomstbonus opptil 2000 kr.